Vegyifülkék

delta

Normál vegyifülkék

A Delta vegyifülke sorozat tagjai megfelelnek az MSZ EN 14175:1-2-3-6-7 szabványsorozatnak és TÜV-SÜD KERMI független tanúsítással rendelkeznek!
mosogato

Savazó vegyifülkék

A Savazó vegyifülke sorozat tagjai megfelelnek az MSZ EN 14175:1-2-3-6-7 szabványsorozatnak és TÜV-SÜD KERMI független tanúsítással rendelkeznek!
delta

Beülő kialakítású vegyifülkék

A Delta vegyifülke sorozat tagjai megfelelnek az MSZ EN 14175:1-2-3-6-7 szabványsorozatnak és TÜV-SÜD KERMI független tanúsítással rendelkeznek!
mosogato

Mosogató vegyifülkék

A Delta mosogató vegyifülke sorozat tagjai megfelelnek az MSZ EN 14175:1-2-3-6-7 szabványsorozatnak és TÜV-SÜD KERMI független tanúsítással rendelkeznek!
bejaro

Bejáró vegyifülkék

A Delta 100 W vegyifülkék földszintre épített laboratóriumi folyamatok ideális elszívó berendezései. Egyoldalas kivitelben készülnek 100, 120, 150 és 180 cm-es névleges külső mérettel, általános laboratóriumi használatra.
desztillalo

Desztiláló vegyifülkék

A vegyifülke kezelő szerelvényei a munkalap alatti panelen helyezkednek el. A vegyifülke oldalai keskenyek, így a hasznos munkafelület csak néhány centiméterrel kisebb a fülke teljes szélességénél.
atado

Kétoldalas /átadó/ vegyifülkék

Kétoldalas vegyifülkéink kivállóan alkalmasak iskolákba és laboratóriumokba is, ahol fontos, hogy a vegyifülke két oldalról elérhető legyen, így a falba van beépítve.
atado

Mobil vegyifülkék

A mobil vegyifülke ideális oktatási célokra, mivel akár 3+1 oldalról is megfigyelhető a benne folyó folyamat. ESD kivitelben is rendelhető.
asztali

Asztali elszívó fülkék

Az asztali elszívó fülkék széles választékban elérhetőek.
XPERIA

Delta XPERIA elszívó fülkék

Legújabb sorozatunk a Delta XPERIA elszívó fülkék.
scrubber

Gázmosók

Gázmosóink akár a vegyifülke tetejére is építhetőek, vagy igény szerint teljesen különálló szerkezetként is el lehet őket helyzeni.
venti

Vegyifülke kiegészítők

Vegyifülkéink kiegészíthetőek az alábbi opciókkal, így még kényelmesebb, gazdaságosabb vagy hatékonyabb lehet használatuk.